Workshops

Atelier Bloom & Style organiseert gedurende het het hele jaar diverse creatieve activiteiten rond bloemschikken voor groepen van 8 tot 15 personen. Alles is mogelijk, er zijn éénmalige workshops, geheel op basis van uw eigen wensen en er zijn themaworkshops bijv.herfst, winter, voorjaar, pasen, kerst, enz….

Speciale cursussen ‘basisvaardigheden bloemwerk’
Ook organiseren we speciale cursussen ‘basisvaardigheden bloemwerk’. Deze cursus zal bestaan uit vier avonden waarin wij verschillende technieken leren om bloemdecoraties te maken om uw huis sfeervol aan te kleden. Onderwerpen die aan bod zullen komen zijn: boeket binden en het maken van een tafeldecoratie. Ook organiseren we vriendinnen/collega/zussen dagen, dit is een geheel verzorgde dag met koffie, thee en lunch verspreid over meerdere locaties.

Een workshop bloembinden is meer dan een leuke avond /dag met elkaar, het is een perfecte combinatie van activiteit, creativiteit en gezelligheid, met bovendien een mooi resultaat om mee naar huis te nemen en van na te genieten. Om iets af te spreken of voor meer informatie kunt u mailen info@www.atelierbloomenstyle.nl Wanneer u zich aanmeldt voor de nieuwsbrief, wordt u automatisch op de hoogte gehouden.

Workshop op locatie
We worden regelmatig uitgenodigd om een workshop te organiseren op locatie. Een op maat gesneden workshop voor bijvoorbeeld bedrijven, personeelsuitjes, familiedagen of een gezellige vriendinnnen middag / avond. Zo kunnen we de mogelijkheid bieden om een gezellige workshop te verzorgen voor een grotere groep. Meer informatie? info@www.atelierbloomenstyle.nl

Neem eens een kijkje!

Atelier Bloom & Style

Ineke Smit
Hendrik Westerstraat 26D
9791 CT TEN BOER
+31 (0)6 – 57546540
info@atelierbloomenstyle.nl

Wij zijn aanwezig in het atelier  

Maandag 9.00 – 17:30 uur
Dinsdag 9.00 uur – 17.30 uur
Woensdag 9.00 uur – 17.30 uur
Donderdag 9.00 uur – 17.30 uur
Vrijdag 9.00 uur – 17:30 uur
Zaterdag 9.00 uur – 17.00 uur

Blijf op de hoogte!

Vul uw e-mail adres in
om onze nieuwsbrief te ontvangen:
naam:
E-mail adres:
Inschrijven Uitschrijven
 

Volg ons ook via